Previous slide
Next slide

Van der Stelt Logistics viert 60-jarig jubilieum

Wij bestaan deze week precies 60 jaar en dat mag gevierd worden. Dit keer helaas niet met een groot feest, maar wel met een nieuwe website en onze bedrijfsvideo. Daarnaast presenteren we ook een uitgebreider aanbod van onze diensten en zullen we op social media makkelijker te vinden zijn.

Geen groot feest dit jaar

Hoewel we u liever met een hapje en een drankje hadden uitgenodigd doen we dat nu op een digitale manier. Kijkt u gerust rond op onze nieuwe website en uiteraard blijven wij staan voor een persoonlijke aanpak. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Uiteraard wel met taart!

Met enige trots sneed mevrouw van der Stelt (82) de taart aan in het bijzijn van enkele personeelsleden en (klein) kinderen. Door de corona maatregelen was een andere setting niet mogelijk. Wel zijn we trots op ‘ons moeder’ die na 60 jaar nog steeds dagelijks betrokken is bij de bedrijfsvoering.

Lees ook eens het bijzondere verhaal over 60 jaar Van der Stelt Logistics wat ze verteld over het begin in 1961 met een oude tweedehands GMC en de groei die we hebben doorgemaakt. Mooie anekdote: “Tijdens het matten kloppen stond een deftige man ineens aan de deur.”

We take care!

Wat blijft naast alle feestvreugde is onze dienstverlening waar u op kan blijven vertrouwen. We laten ons niet uit het veld slaan door corona of de uitdagingen die we met elkaar ondervinden met vertraagde leveringen door eerdere problemen in het Suez kanaal. We staan klaar voor al uw logistieke uitdagingen en beloven nog steeds: We take care!

Scroll naar boven