Forwarding

‘We ontzorgen uw wereldwijde zending over zee of door de lucht volledig’

Forwarding

Bij het importeren of exporteren van goederen zijn vaak wereldwijd veel partijen betrokken en krijgt u te maken met lokale wetgeving en vele formaliteiten. Het vraagt vaak om complex ‘papierwerk’ en de douane en fiscale afwikkeling is niet altijd eenvoudig.

Of het nu gaat over het verzorgen van uw zending over de zee of door de lucht, wij bieden u altijd een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden geladen en geven u een seintje als deze de eindbestemming hebben bereikt, waar dan ook ter wereld. Uiteraard verzorgt ons vakkundige team ook de volledige import van uw goederen.

Zuid-Europa

De export en import naar en van landen als Spanje, Portugal en Italië groeit gestaag. Ondanks dat het niet ver lijkt krijgt u desondanks te maken met cultuurverschillen. Het afleveren of ophalen van uw vracht is veelal niet eenvoudig en kan zonder efficiënte planning leiden tot zeer hoge kosten. In samenwerking met diverse partners kunnen wij zorg dragen voor een efficiënte afhandeling van het transport zonder lange wachttijden.

Scroll naar boven