Project logistiek

‘Wij ontzorgen uw project logistiek, zonnepanelen zijn ons specialisme’

Project logistiek

Ons team van specialisten heeft ruime ervaring op het gebied van project logistiek. Of het gaat om tijdelijke opslag en doorvoer van zonnepanelen, het transport van medische units naar Zweden of het vervoer van bijzondere lading, geen uitdaging is te groot.

Project logistiek zonnepanelen

Bij projectlogistiek is het bewaken van doorlooptijden veelal van groot belang. Een van onze specialismen is het verwerken van grote partijen zonnepanelen. Wij dragen zorg voor het tijdige containertransport vanaf de terminal naar een van onze warehouse locaties, desgewenst inclusief de Douane afhandeling. Dit proces optimaliseren we tot in detail om zo de veelal hoge demurrage en detention kosten te voorkomen bij grote partijen.

We slaan de goederen op, dragen zorg voor de juiste registratie en verzorgen desgewenst het na-transport via ons eigen- of partner netwerk. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen transport te arrangeren waarbij we ervoor zorgen dat de lading tijdig gereed staat.

Tijdelijke warehousing / crossdocking

Afgestemd op uw behoefte slaan we de lading tijdelijk op en verzorgen de rapportage op containerniveau of desgewenst op palletdetail. Middels een transparant kostenmodel maken we vooraf inzichtelijk wat u kan verwachten. Op zonneparken ontbreekt de mogelijkheid om containers direct te lossen, met onze crossdocking mogelijkheden laden we de goederen direct over en leveren deze af in trailers op basis van de wensen van de ontvanger.

We zijn ingericht op het verwerken van partijen tot 50* containers en kunnen desgewenst de B/L instructies van u overnemen. Daarmee begeleiden we het volledige importproces en ontzorgen u hierbij. *Grotere partijen kunnen nader besproken worden

Automatisering / Chain of Trust / Secured Container Release

Het proces van aankomst in Rotterdam of Antwerpen verwerken we volledig geautomatiseerd, hiermee zijn we efficiënt en voorbereid op uw zending. Of uw zending nu moet worden vrijgesteld in Rotterdam via de services van PortBase of via Cinvio in Antwerpen, dit proces verzorgen we volledig voor u zonder aanvullende kosten.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Ons team is bereikbaar om deze voor u te beantwoorden.

Scroll naar boven