Previous slide
Next slide

Van der Stelt Logistics en Bostik Benelux slaan handen ineen

Van der Stelt Logistics en Bostik Benelux, buren op het industrieterrein ‘De Rietdijk’ in Giessen, tekenden een langdurige samenwerkingsovereenkomst om op die manier gezamenlijke groeiambities te kunnen realiseren. Jaco van der Stelt legt uit: “Uiteindelijk is de samenwerking met de letterlijke buren niet enkel een logische, maar ook een strategische keuze. Uitbreiding van de dienstverlening maakt ons nog toekomstbestendiger en dat sluit aan bij de wensen van onze klanten.”

Vincent Imbos, directeur van Bostik Benelux: “Met onze voorziene groei voor de komende jaren op onze productielocatie in Giessen lag ook een groot logistiek vraagstuk op tafel. Hier hebben we nu een goede oplossing voor gevonden.”

Afname verkeersdruk
Vincent Imbos: “We verplaatsen onze logistieke bewegingen naar onze partner annex buurman, wiens warehouse we volledig in gebruik gaan nemen. Nagenoeg alle laad- en losactiviteiten gaan ook daar op eigen terrein plaatsvinden.” De druk van wachtende vrachtwagens rondom de Expeditiestraat, waar ook andere transportondernemers zijn gevestigd, is groot. Met het opzetten van een zogenaamde shuttle tussen het warehouse en de productielocatie wordt de verkeersdruk aanzienlijk vermindert en de veiligheid verhoogt.

Scroll naar boven