Previous slide
Next slide

Inrichting warehouse en speciaal transport

Bostik Benelux heeft een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend met Van der Stelt Logistics om haar groeiambities op de productielocatie in Giessen verder vorm te kunnen geven. Inmiddels is een start gemaakt met de inrichting van het warehouse en het verplaatsen van de ‘shuttle stelling’ vanuit het Bostik magazijn. In de komende weken zullen de overige stellingen geplaatst worden waarna alle inkomende en uitgaande goederenstromen afgewerkt zullen worden op ons eigen terrein. Hiermee wordt ook de druk op de openbare weg van het industrieterrein drastisch verminderd en daarmee de veiligheid bevorderd.

 

Dedicated ‘shuttle’ en speciaal transport
Tussen de productielocatie van Bostik Giessen en Oosterhout verzorgen we een dagelijkse shuttle voor de aan- en afvoer van goederen. De trailers die we hiervoor inzetten worden voorzien van de huisstijl van Bostik. Daarnaast leveren we aanvullende diensten waaronder het transport van de magazijninrichting van de ene naar de andere locatie.

Veiligheid staat voorop!
Ondanks dat beide locaties letterlijk tegenover elkaar zijn gelegen wordt in alle opzichten gekozen voor een veilige wijze van verhuizing van materieel en materiaal. In de afgelopen week hebben we het transport verzorgd van stellingen, hoogwerkers en heftrucks vanaf Bostik Giessen naar het warehouse van Van der Stelt Logistics.

Op het terrein en aan het warehouse wordt de komende weken gewerkt aan veiligheidsmarkeringen, wegrijbeveiliging aan de docks en het plaatsen van een moderne ontvangst- en werkruimte voor toeleveranciers en medewerkers van Bostik.

Scroll naar boven