Previous slide
Next slide

Ben jij de Queen or King of the Road die we zoeken? (video)

Of het nu gaat om een rit naar een mooie bestemming in Europa waarbij je een paar dagen van huis gaat of een trouwe bezoeker bent van de modernste containerterminals in Rotterdam en Antwerpen, je maakt graag kilometers. Als ‘Queen or King of the Road’ stuur jij in het modernste materieel de goederen van en naar onze klanten. De ene dag in het Rotterdamse havengebied, de andere door heel Nederland of Europa. Afwisselend vervoer je zeecontainers en schuif je de zeilen open van onze tautliners bij diverse en soms uitdagende laad- en los adressen.

Ons team van goed opgeleide en ervaren chauffeurs bestaat uit vrouwen en mannen die iedere dag opnieuw het vertrouwen van onze klanten weten te krijgen. Ondersteunt door de professionals op kantoor ga je iedere dag opnieuw goed voorbereid op pad. Je collega’s zorgen ervoor dat jij overal op tijd en voorzien van de juiste informatie de vracht kan laden of lossen.

Ben je daarnaast energiek, gemotiveerd en representatief? Dan zijn we op zoek jou naar jou waarbij het dienstverband ook nog eens bespreekbaar is! Je komt te werken bij een stabiel familiebedrijf waarbij de lijnen kort zijn en het vertrouwen groot is. We vragen van jou dat je uiteraard beschikt over het rijbewijs CE, Code 95 en bestuurderskaart. Omdat we ook rijden met gevaarlijke stoffen is een ADR certificaat noodzakelijk. Heb je dit nog niet, geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om deze via ons te behalen.

Een uitgebreide omschrijving van de functie kan je vinden op onze website. Wil je na het lezen eerst nog meer informatie? Neem contact met ons op via e-mail: [email protected] of bel ons op 0183 – 441431. We hopen snel iets van je te horen!

Scroll naar boven