Previous slide
Next slide

Van der Stelt Logistics – Bijzonder transport (video)

Naast het vervoer van zeecontainers en middels tautliners bieden wij ook een breed pakket aan andere transportmogelijkheden in binnen en buitenland. In deze video maakt u kennis met de diverse mogelijkheden. Voor al uw transportvraagstukken staat ons team van professionals dagelijks voor u klaar.

Uitzonderlijk vervoer

Is uw lading groot, breed, hoog of anderszins uitzonderlijk? Geen uitdaging is echt te groot. Middels flatracks of open top containers is uw transport bij ons in goede handen. Ook het vervoer van uw lading op semitrailers of diepladers behoort tot de mogelijkheden.

Kiepchassis of bijzondere containers

Soms vraagt uw lading om niet alledaagse transportmiddelen. Wij bieden u een breed pakket aan trailers en containerchassis. Het kiepen van uw lading behoort tot de mogelijkheden, ook het laden of lossen van uw containers is geen probleem bij ons op locatie in Giessen of elders bij een van onze partners.

LZV vervoer

Of het nu gaat om het vervoer van een groot aantal containers, een mix in 20FT en 40FT of niet zware lading, middels onze LZV’s bieden wij u een groot bereik en vaak ook een kostenbesparende oplossing. Het samen laden van diverse containers is geen probleem onafhankelijk van de verschillende type containers. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Containerhub en op en overslag

Op ons eigen afgesloten terrein in Giessen bieden we de mogelijkheid om uw containers over te slaan middels een carrier of met zware heftrucks. Ook het overslaan van uw lading via onze docks behoort tot de mogelijkheden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw container tijdelijk te stallen of uw voorraad aan eigen containers te beheren.

Scroll naar boven