Previous slide
Next slide

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega?

Vanwege uitbreiding en groei bieden we je mooie kansen op ons kantoor of juist onderweg. Wat zou je ervan denken om aan de slag te gaan als Customer Service Medewerker, Assistent Planner, chauffeur of chauffeuse?

Je komt te werken bij een Internationale logistieke dienstverlener waar nog echt de sfeer van een familiebedrijf heerst. De wereld van het vervoer van zeecontainers is geen dag hetzelfde of eenvoudig te noemen. Ben jij benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kom dan gerust eens langs, we vertellen je graag over wie we zijn en wat we doen.

Natuurlijk wil je eerst weten wat we van je vragen en wat je kan verwachten. Check de vacatures hieronder!

 

Customer Service Medewerker (M/V)
In deze functie gaan echt alle vragen van klanten, chauffeurs en je collega’s over jouw bureau. Razendsnel handel je e-mails en telefoontjes af en verlies je de vrachtwagens onderweg niet uit het oog.

Je hebt de telefoon nog niet neergelegd, ondertussen een transportopdracht naar een chauffeur gestuurd en een mail verzonden naar een van de (Internationale) klanten of de volgende heeft je alweer nodig. Jij draait je hand er niet voor om en spreekt net zo makkelijk je talen.

Check hier de volledige vacature: https://www.vd-stelt.nl/customer-service-medewerker-m-v/

(Jr.) Assistent Transportplanner (M/V)
In deze functie ondersteun je onze planners waarbij iedere rit 100% moet kloppen en we je alles gaan leren. Het is lastiger dan je denkt om een container op te halen op de modernste terminals in Rotterdam en Antwerpen en ook nog eens op de juiste plaats en op tijd af te leveren.

Voor jou is iedere rit een nieuwe kans om het nog beter te doen! Hiervoor heb je intensief contact met opdrachtgevers en de collega’s van planning en sales. Er gebeurt voor, tijdens en na de rit heel veel waarbij we niets aan het toeval overlaten.

Check hier de volledige vacature: https://www.vd-stelt.nl/assistent-transportplanner-junior-m-v/

Zeecontainer en/of Tautliner Chauffeur/Chauffeuse (M/V)
Of het nu gaat om een rit naar het buitenland waarbij je een paar dagen van huis gaat of een trouwe bezoeker bent van de modernste containerterminals in Rotterdam en Antwerpen, je maakt graag kilometers.

Als ‘King or Queen of the road’ stuur jij in het modernste materieel de goederen van en naar onze klanten. De ene dag in het Rotterdamse havengebied, de andere door heel Nederland of Europa. Ben je daarnaast energiek, gemotiveerd en representatief? Dan zijn we op zoek naar jou waarbij het aantal uren ook nog eens bespreekbaar is! Je standplaats is Giessen.

Check hier de volledige vacature: https://www.vd-stelt.nl/zeecontainer-en-tautliner-chauffeur-m-v/

Heb je op voorhand al vragen? Bel of mail ons dan gerust!

 

Scroll naar boven