Previous slide
Next slide

Jaarlijkse Truckerdag op zaterdag 18 juni

Op zaterdag 18 juni zal de jaarlijkse Truckerdag weer plaatsvinden in de gemeente Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met mensen met een beperking, een tocht maken door de regio. In de vroege ochtend zullen de deelnemers en vrachtwagens bij ons verzamelen en de dag uiteindelijk ook weer gezellig afsluiten.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs, vrijwilligers en bedrijven uit de regio, is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel mogelijk deze dag te organiseren. Rond 1o:00 zal de stoet, ongetwijfeld luid toeterend, vertrekken en een onvergetelijke glimlach toveren op de gezichten van de deelnemers.

De tocht vertrekt vanaf ons terrein via naar Andel, Babyloniënbroek, Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen, Genderen, Wijk en Aalburg, Veen en via Andel weer terug naar Giessen. De deelnemers worden rond 13:30 muzikaal ontvangen en gaan genieten van een heerlijke lunch. Voor meer informatie of aanmelden neemt u contact op met Stichting Sport en Spel Andel op het mailadres: [email protected]

Video: Altena TV – Truckerdag 2019 (editie 34)

Scroll naar boven