Previous
Next

Nieuwe job? Wij zoeken administratieve toppers!

We’re hiring.. Werken bij Van der Stelt Logistics is uitdagend!

Heb jij het in je om administratieve en logistieke uitdagingen aan te gaan, probleemoplossend te werken en de klant altijd op de eerste plaats te zetten? Zie jij het wel zitten om deel uit te maken van ons gezellige, gemotiveerde team van medewerkers? Check dan snel deze toffe vacature!

Dynamiek is onze passie: Blijf jij altijd ‘cool’?

Onze organisatie groeit snel en dat doen we graag met de beste mensen. Ben jij secuur en gedreven met een administratieve achtergrond en lonkt de dynamische wereld van de logistiek? Zie je daarbij niets over het hoofd als de telefoon blijft rinkelen, de chauffeurs wachten op jou instructies en je de e-mail bijwerkt? Dan zijn we op zoek naar jou om onze toffe binnendienst te komen versterken.

Is transport voor jou ook niet de normaalste zaak van de wereld?

Dan zit je bij ons goed! Bij iedere transportbeweging die we maken gaat het om kwaliteit en vertrouwen. Onze klanten en hun ontvangers weten dat we doen wat we beloven; het verplaatsen van de goederen op het juiste moment, van en naar de juiste plaats, op de juiste tijd en altijd gedreven. Onze professionele chauffeurs vertrouwen op jou!

We take care!

Niet alleen ons wagenpark is modern en uitgerust met alle gemakken die een Internationale chauffeur mag verwachten. Jou toekomstige werkplek is ook van alle gemakken voorzien, er heerst een prettig klimaat en we zorgen voor elkaar. Een prettige werksfeer vinden wij belangrijk omdat deze bijdraagt aan jou motivatie en aan de kwaliteit. Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de vacature op onze website en hopelijk spreken we je snel!

Scroll naar boven