Vacature Zeecontainerchauffeur

logo_11

 

Vacature Zeecontainerchauffeur

Van der Stelt int. Transport is een echt familiebedrijf, opgericht in 1961 te Rijswijk (Noord Brabant). Het bedrijf is 52 jaar geleden begonnen met het transport van agrarische producten in de regio. Van der Stelt int. transport heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in containertransport en opslag.

Voor dit mooie familiebedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde, energieke en representatieve Zeecontainerchauffeur voor de nacht!

Over de functie:
Als chauffeur bij Van der Stelt int. transport verzorg je het nationaal transport van zeecontainers. Je rijdt veelal vaste routes waarbij je uiteraard ook veel te vinden bent in het Rotterdamse havengebied. Je werkt in deze functie ’s nachts, waarbij je rond 17.00 uur start en rond 05.00 uur weer klaar bent. Kortom, een mooie uitdaging voor écht nachtdier!

De ideale kandidaat:
– Is in het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderspas;
– Heeft minimaal twee jaar ervaring met het rijden met een trekker oplegger;
– Heeft ervaring én affiniteit met zeecontainertransport;
– Is gemotiveerd, energiek, en is een écht nachtdier!;
– Is sociaal, communicatief vaardig en representatief;
– Is klantvriendelijk en werkt oplossingsgericht;
– Is in het bezit van ADR Basis certificaat (pré);
– Is in het bezit van Code 95 of heeft ten minste 28 punten staan;
– Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats Giessen.

Van der Stelt int. transport biedt:
Een mooie baan met vaste ritten bij een stabiel familiebedrijf. De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als zeecontainerchauffeur? Ben je een écht nachtdier en rijd je dan ook het liefste ’s nachts? Heb je ervaring met containertransport en ben je bekend in het Rotterdamse havengebied? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact via de mail info@vd-stelt.nl  of na 19.00 uur op 0183–441431.

 

Benodigde rijbewijzen:

CE

 

Comments are closed.