Over ons

In 1961 is bedrijf “Van der Stelt int. transport”opgericht te Rijswijk (N.Br.). Het familiebedrijf is 52 jaar geleden begonnen met als basis het vervoer van agrarische producten in de regio.
De directeuren, medewerkers/chauffeurs en een modern uitgerust wagenpark van 15 trekkende eenheden staan garant voor betrouwbaarheid een hoge servicegraad bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Doorgroei, Het transportbedrijf heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf en doorgegroeid tot een standvastige partner in de transport en logistieke sector.
Samenwerkingsverbanden, Dat groei echter niet ten koste hoeft te gaan van kwaliteit blijkt onder andere uit het feit dat van der Stelt int. transport langdurige en goede samenwerkingsverbanden heeft met zijn huidige opdrachtgevers. Van der Stelt int. transport is in staat om containers in eigenbeheer te handelen en daardoor is een compleet transport voor ons geen probleem. Hiervoor staat een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers en een vloot modern materiaal klaar om u van dienst te zijn.
Vlekkeloze afwikkeling, Tot ons dienstenpakket behoort het gespecialiseerde vervoer van zeecontainers, het vervoer met huiftrailers en opentrailers. Daarnaast hebben wij faciliteiten voor open opslag op het afgesloten terrein. Daarnaast liggen er plannen voor het realiseren van een warenhuis. Of het nu gaat om open- of gesloten vervoer of container transport, ons vakkundig team garandeert een vlekkeloze afwikkeling.